Драге маме и тате будућих школараца, школарци, срећно!

Полазак у школу велика је прекретница и значајан корак у животу малишана али и родитеља. Истраживали смо шта је то што је првацима најнеопходније за полазак у школу и колико у просеку кошта опремање ђака првака?

Почиње нова школска година и нова животна етапа у животу ђака првака као и њихових родитеља. На помолу је ново окружење, обавезе које их чекају са првим даном поласка у школу али и неизбежне обавезе у виду куповине и набавке школске опреме и свега онога што је неопходно за једног ђака првака.

Први савет који се обично даје и то углавном од старијих, сада већ искусних родитеља у сфери куповине, јесте савет да не треба куповати ништа пре самог поласка у школу. Међутим, међу битнијим ставкама, поред уџбеника је и школски ранац. У књижари коју смо посетили добили смо  информације које се тичу правилног одабира ранца, пре свега за ђаке прваке.

Поред великог избора ранчева, школског прибора у овом продајном објекту могу се купити и уџбеници, лектире,  који се могу платити на више месечних рата, путем административних забрана, платних картица  и чекова.

 

 

Подели: