Почињу “Дани Врања“

Културно туристичка манифестација 19. по реду „Дани Врања“, почиње сутра и трајаће све до среде 30. августа.

Програм манифестације  “Дани Врања“ базиран је  на традицији, култури и забави. Као и протеклих и ове године програм је разноврстан и прилагођен свим узрастима.

У оквиру ове петодневне манифестације посетиоци ће бити у прилици да испрате  Саjам књига, Етно базар, Летњи атеље, мултимедијалне радионице док ће књижевне вечери бити права посластица за љубитеље писане речи. Изложба олдтајмера, бајкери, дефиле учесника Међународне смотре фолклора као и најбољи оркестар овогодишњег Сабора трубача у Гучи- оркестар Стефана Младеновића из Врања, такође ће посетиоцима манифестације “Дани Врања“ приуштити вече севдаха и мерака.  Неизоставни део манифестације свакако ће бити и презентација монографије “Укуси југа“ као и концерт нашег суграђанина Стефана Здравковића познатијег као “Принц од Врање“.

Градски парк и  централна бина код Робне пијаце наредних дана биће једна од посећенијих места нашег града. Љубитељима доброг рока, незабораван провод приуштиће локални бенд “Jolly Jumper“. Млађа популација уживаће у наступу Бресквице, док ће концерти Дејана Матића, локалног бенда “Врач“ и Неверних беба, такође бити део културно забавне манифестације.

 

 

 

Подели: