Лајк за спорт, лајк за Мартина Стојилковића фудбалера „Минералца“ из Врањске Бање

Мартин Стојилковић фудбалер ФК „Минералац“ ученик је седмог разреда ОШ “Предраг Девеџић“ у Врањској Бањи и одличан је ученик.младе талентоване фудбалере клуба „Минералац“ из Врањске Бање.

-Када сам био млађи, на оближњој ливади која се налази близу моје куће, често сам гледао старије како играју фудбал, па сам из тог разога и одлучио да кренем да се бавим овим спортом – прича на почетку нашег разговора Мартин а на питање да ли има узора одговара да је за њега најбољи Килијан Ембапе.

Килијан Санми Мбапе Лотен француски је фудбалер који тренутно наступа за Париз Сен Жермен и репрезентацију Француске на позицији нападача (Википедија)

Његов тренер је Драган Младеновић и како каже одличан је, захтеван и воли често и да се нашали са њима. Мартин је у свету фудбала од своје пете године.

-Тренер ме је заправо први пут довео на тренинг и играм на позицији левог крила. Тренирам три пута недељно, нисам ни на каквом посебном режиму исхране и избегавам газиране напитке.

У фудбалу је за овог младог момка најбитнија одговорност и давање целог себе на терену. Одрицања код њега нема, успева да све своје обевезе око школе, учења, тренинга и утакмица успешно усклади.

-Поносан сам јако на своју прву утакмицу и први гол. Себе  видим у Партизану или Црвеној звезди – каже овај дечак.

Пројекат „Лајк за спорт“ подржан је од стране Града Врања на Конкурсу за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2023. години.

Подели: