У понедељак седница Градског већа

Градоначелник Врања др Слободан Миленковић сазвао је за понедељак, 11. септембар, 152. седницу Градског већа, на којој ће између осталог бити разматрана Информација о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања јавних предузећа, друштва капитала и других облика организовања на која се примењује закон о јавним предузећима, а чији је оснивач Град Врање, за период од 01.01. 2023. до 30.06.2023. године.

Такође, чланови Градског већа разматраће и Извештај комисије за контролу коришћења подстицајних средстава у области пољопривреде за 2022. годину, као и Извештај о контроли додељених средстава из буџета града Врања у 2022. по јавном позиву за доделу финансијских средстава за реализацију програмских активности успостављања и јачања удружења у области пољопривреде на територији града Врања за 2022. годину.

На дневном реду седнице су и Предлог комисије о додели подстицајних средстава регистрованим пољопривредним газдинствима на територији града Врања у 2023. години и Предлог комисије о расподели средстава за финансирање и суфинансирање програма удружења грађана у области пољопривреде у овој години.

Такође, биће разматран Предлог одлуке о расписивању јавног позива за бесповратно суфинансирање активности инвестиционог одржавања и унапређења својстава зграда на територији Града Врања, средствима из локалног буџета, као и Текст јавног позива за избор пројеката за бесповратно суфинансирање активности инвестиционог одржавања и унапређења својстава зграда.

Након завршене седнице биће издато саопштење за јавност.

Извор: Сајт града Врања

Подели: