ГрО СНС Врање: Најоштрије осуђујемо злонамерно таргетирање председника Вучића од стране његових политичких противника

Дезоријентисаност опозиционе политичке сцене у Србији је аномалија на коју је домаћа јавност навикла, отуд и константно лоши резултати на изборима у протеклих десет и више година.

Међутим, сведочимо и сада већ учестало) појави, да се вође онога што се у Србији назива опозицијом, окрећу угрожавању и претњама по живот Александра Вучића и његове породице. Подстицај је страх од предстојећих поражавајућих изборних резултата, о чему сведочи и изјава Здравка Поноша, председника странке Србија Центар- Срце на плаћеничким медијима, да„ никоме није стало до живота Александра Вучића“.

Од пропалог председничког кандидата, продавца националних интереса и издајника, дехуманизација председника Србије Александра Вучића је очекивана, јер то је само један од многих рефлекса пораженог и губиташа, Али, немоћ у вечитом поразу није оправдање за позив на насиље.

Градски одбор Српске напредне странке Врање најоштрије осуђује још једно у низу злонамерних таргетирања Александра Вучића од стране његових политичких противника, али и медија које то бесрамно пласирају као вид поличке борбе.

Баш зато, обећавамо да ће подршка многобројних чланова СНС-а у остваривању изборних победа и убудуће бити већа и гласнија од претходних.

 

 

Подели: