Мештани Кумарева надомак Врањске Бање добили асфалт

Грађевинске машине предузећа „5Д“ стигле су и у село Кумарево како би асфалтирале пут у дужини од 150 метара.

-У село Кумарево данас обилазимо завршне радове на асфалтирању деонице од 150 метара. Извођач радова је грађевинско предузеће 5 Д, а вредност радова је милион динара. На овој деоници живи 13–оро деце која не крију задовољство и срећу што ће им пут који они користе за вожњу бициклом и игру, бити асфалтиран.

Мештани ће убудуће несметано моћи да изађу из својих кућа и током зимског периода  јер су до сада имали великих проблема како би отишли на посао због пута који није имао асфалт.

Следећа деоница коју ћемо асфалтирати је у селу Каталенац и Корбевац према цркви – рекао је Драган Сентић председник ГО Врањска Бања.

Грађевинске машине настављају и даље са асфалтирањем и веома ми је драго кад се у Врањској Бањи нешто ради, рекао је народни посланик и председник ГрО СНС у Врању Славиша Булатовић.

-У разговору са мештанима села Кумарево рекли су ми да бољег председника од Александра Вучића нема. Председник Вучић је протеклих година препородио Србију, Врање и Врањску Бању. Као одговорна власт овде нећемо стати и наставићемо да развијамо нашу Врањску Бању.Све оно што се очекује у бањи у наредном периоду је довољан разлог грађанима да на наредним изборима буду пре свега одговорни према свом месту и да нам дају подршку да сви заједно наставимо са развојем наше Врањске Бање. Покренут је точак развоја Врањске Бање и то не може нико да заустави – рекао је Булатовић.

Осмеси мештана говоре више од речи што су машине данас у селу.

-Оно што Српску напредну странку одваја од осталих је наша искреност према суграђанима, радимо одговорно и трудимо се да им побољшамо услове живота и верујем да ће они препознати нашу одговорност као локалну власт која им је била на услузи.

Врањска Бања иде крупним корацима напред и резултат рада власти у протеклих неколико година видеће се завршетком хотела у бањи где се радови одвијају озбиљном, планираном динамиком. Отворићемо стотине радних места што ће променити крвну слику бање и створити услове за опстанак људи на овим просторима. Врањска Бања ће постати туристички центар – нагласио је Булатовић.

 

 

Подели: