Дејан Булатовић о опозицији: Покушали су да дођу на власт без избора јер знају да их народ неће

Кандидат за народног посланика на листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ Дејан Булатовић из Шида гостовао је у оквиру предизборног програма на ТВ Врањска плус. Он је 41. на листи, те је осим својој кандидатури за народног посланика говорио о залагању председника Александра Вучића и разлозима зашто се налази на лити Српске напредне странке.

-Моја једина амбиција данас је да подржим човека који се зове Александар Вучић који се бори за ову земљу – рекао је Дејан Булатовић.

-Сви ти путеви, школе, болнице, све те инвестиције које долазе… Одлазак у Кину, то пољопривреди обећава, да пласирамо пољопровредне производе у ту земљу без царинских обавеза – додао је он.

Булатовић је рекао да се сигуран у свој народ и победу као никада до сада. –То ће бити јасна шанса да ову земљу за четири годинe изградимо и гурнемо напред – нагласио је.

У претходном сазиву Скупштине Србије Дејан Булaтовић је наступао као самостални посланик након што је напустио место потпредседника Странке слободе и правде, те је у емисији говорио и о разлозима за тај потез.

У наставку можете погледати целу емисију.

 

Подели: