Предизборни скуп Српске напредне странке у препуној Штарк Арени у Београду

У препуној Штарк Арени у Београду одржан је велики предизборни скуп Српске напредне странке на којем су се обратили председник странке Милош Вучевић и председник Србије и члан Српске напредне странке Александар Вучић.

Председника Вучића је поздравио вишеминутни аплауз десетина хиљада људи, и скандирање „Ацо Србине“, након чега се обратио. Вучић се најпре свима захвалио за све године, као и ово дивно вече, и извињава се свима који су остали испред Арене јер није било места да уђу.

– Сви говорници су много пута већ прочитали и говорили о подацима, успесима, имамо чиме да се похвалимо, али размишљајући о томе са чим да почнем, кренуо сам од тога како да себе и свакога од нас који смо учествовали у власти критикујем за нешто што смо морали ипак другачије – рекао је Вучић.

Председник је између осталог рекао да се кампања противника изгледа као виц, и да само куну и проклињу управо њега.

– Драго ми је што сам нека врста громобрана за све њихове нападе. Док год је тако, Србија ће ићи напред. Ја ћу причати само о једном делу резултата, и о ономе што ћемо урадити. Србија је једна од ретких земаља у Европи која води самосталну и независну политику. Ви грађани доносите одлуке шта ће Србија да ради – каже Вучић.

Екипа ТВ Врањска плус је у Београду и разговарала је са симпатизерима али и функционерима СНС-а.

Подели: