Саопштење за јавност ГрО СНС Врање

У нашу редакцију стигло је саопштење за јавност Савета за информисање ГрО СНС Врање које преносимо у целости.
-Реконструисан и преуређен Градски парк у Врању је дефинитивно једна од инвестиција градске власти која је дала модеран изглед нашем граду и учинила га привлачним за многе туристе који су га последњих година посетили. И заиста је отворен и намењен свима који у доброј намери посете наш град и задрже га у лепом сећању.
Ипак, не можемо да се запитамо откуд образа иницијативи ПроГлас да у име свог политичког активизма обиђе Градски парк и положи цвеће на споменик Бори Станковићу? Како се то уклапа међу њиховим присталицама који су били највећи противници реконструкције парка и још пре почетка радова спевали жалопојке никада непосеченим стаблима?
Очигледно лицемерје иницијативе која се хвали да је ,,проглас интереса“ грађана. Свеједно, хвала им што су укључењем уживо пронели кроз Србију слику Градског парка у Врању и показали онима који већ нису обишли Врање, да се има шта видети и посетити. Локална власт под Српском напредном странком није губила време.
Баш зато, Србија не сме да стане, Врање не сме да стане! – каже се у саопштењу за јавност Савета за информисање ГрО СНС Врање.
Подели: