Вучић: Морамо више да бринемо о обичном човеку, да чујемо свакога

Председник Србије и члан Српске напредне странке Александар Вучић поручио је вечерас на предизборном скупу у Београду да та странка има чиме да се похвали, али да мора више бриге да се покаже према оним људима на које се ретко обраћа пажња, да се више брине о обичном човеку, према онима којима је подршка потребна, да се свако саслуша.

-Имамо чиме да се похвалимо, али размишљући о томе са чим да почнем, како да вам се обратим, кренуо сам од тога и кренући од тога како да себе и свакога од нас који смо учествовали у власти критикујем за нешто што смо могли и морали много другачије. Јер смо морали много више бриге да покажемо према оним људима на које се ретко обраћа пажња. Најчешће се чују и најгласнији су они који имају најмање проблема, а најтиши су они, или их готово никада не чујете, који имају много мука, а којима је наша подршка и помоћ била потребна, а нисмо им је увек пружили – рекао је Вучић.

Додао је да је пре неколико дана посетио породицу Дејана Пајовића и његову мајку Слободанку која четири пута дневно мора да прими иснулин, а тај инсулин син мора да јој да.

Подели: