Саопштење за јавност ГрО СНС Врање

 

У саопштењу за јавност Савета за информисање ГрО СНС Врање,  достављеном нашој редакцији наводи се следеће:

Ништа горе од изборног губиташа попут Социјалистичке партије која би да оправда потпуну омрaженост народа у ономе што зову кампања, оцрњивањем оних који су их никад убедљивијом победом и непоколебљивом подршком народа, сатерали под тепих историје. Извршилац таквог налога је Стефан Станковић, изговор за узданицу СПС-а, који би називајући нас горим од себе, да спере са страначких колега и странке коју представља, устајалост политичке неважности и народног презира, не схватајући да то што му под носем заудара, заправо је канализација коју je од насеља Палестина направио СПС, коју данас кроз пројекат Чиста Србија решавамо и да су фекалије у којима је једино у чему стоји ,,постојано“.

Како је носиоцу градске листе СПС-а канализација природно окружење, такве су му и поруке, заударају на депонију од странке у чије их име поручује. И не сумњамо да је пораз из 2016. године нешто што нам социјалисти никада неће заборавити, али смо сигурни и да не постоји рециклажни процес који би поништио сву штету коју су Врању и Врањанцима нанели у вишедеценијској владавини. Нису додуше ни они без резултата, створили су јагњеће бригаде, које су више килограма јагњетине појеле него што су метара путева направили.

И није нам жао што нас критикују.

Руку коју смо им пружили када смо их у Врању увели у власт, иако нам нису требали, пљунули су и сада нам јасно ставили до знања да не желе да буду део тима који ће градити Врање и Србију, већ желе да буду део опструктивне коалиције ,,Србија против насиља“, да би руку под руку са Мариником Тепић, Мирославом Алексићем, Здравком Поношем још једном уништили и уназадили Србију,  каже се у саопштењу за јавност Савета за информисање ГрО СНС Врање.

Подели: