Зорица Јовић: Током ове године значајна улагања у вртиће и школе

Гостујући на ТВ Врањска плус чланица Привременог органа Града Врања Зорица Јовић је говорила о значају потписивање Споразума о пословно – техничкој сарадњи између Канцеларије за дуално образовање и Националног оквира квалификација, Града Врања и Хемијско-технолошке школе Врање.

Поред тога осврнула се на завршни догађај који је реализован у оквиру пројекта ,,ИТ у функцији одрживог развоја и бољег положаја младих у Врању” који је подржало Министарство туризма и омладине, а који су реализовали Град Врање и Канцеларија за младе.

Било је речи и о Светосавској недељи,  која ће бити одржана већ по традицији од 21. до 27. jануара, а окосницу програма чиниће ученици основних и средњих школа. На основу Одлуке о додељивању награде „Свети Сава“, Организациони одбор манифестациjе „Светосавска недеља 2024.“ донео jе Одлуку о расписивању Конкурса за доделу награде „Свети Сава“ за 2023. годину.

-Доста тога је урађено током 2023. године у школама и вртићима и што се тиче енергетске санације и реконструкције објеката. Очекује се и отварање вртића „Бајка“, додала је Јовић.

 

 

 

Подели: