Расписан конкурс за избор најбољих у врањском спорту за 2023. годину

Комисија за избор најбољих у врањском спорту расписала је Конкурс за избор најбољих у врањском спорту за 2023. годину. По шездесети пут бираће се најбољи, како у такмичарском, тако и у школском спорту Града Врања и масовној физичкој култури.

Конкурс за Избор најбољих у врањском спорту за 2023. годину биће отворен до 15.01.2024. године. До наведеног датума, клубови, друштва, савези и спортске организације, као и основне и средње школе  из Врања, и сва физичка и правна лица треба да доставе своје предлоге у писаној форми, са образложењем о постигнутим спортским резултатима у 2023. години, кратком биографијом предложених кандидата и заслугама истакнутог спортисте за врањски спорт.

Конкурсну документацију за избор најбољих у врањском спорту за 2023. годину потребно је доставити на адресу: Одсек за образовање, културу, спорт, омладину и информисање града Врања, Комисији за избор најбољих у спорту, преко писарнице Градске управе.

Избор најбољих у врањском спорту за 2023. годину организују Град Врање и Одсек за образовање, културу, спорт, омладину и информисање.

Извор: Градски сајт

Подели: