Богат репертоар за дане викенда у врањском театру

На репертоару врањског театра у петак, 15. децембра, на вечерњој сцени, од 19 сати, је представа ,,Ништа нећемо заборавити“, а већ у недељу, 17. децембра, на дечијој сцени од 12 сати је комад ,,Чаробњак из Оза“.

Када је у питању биоскопски репертоар предстојеће суботе, 16. децембра, биће приказана два филма. У термину за малишане, од 12 сати, је  анимирани авантуристички филм за целу породицу, под називом ,,Пачија после“. -Реч је о узбудљивом и непознатом путовању, са забавном, пернатом породицом, путовање какво ћемо први пут доживети у новој, оригиналној анимираној комедији „ПАЧИЈА ПОСЛА“ – поручују из продукције.

У вечерњим сатима, тачније од 18 и 21 сат, на репертоару је филм ,,Наполеон“. ,,Наполеон“ је епски акцијски спектакл који детаљно приказује успоне и падове легендарног француског цара Наполеона Бонапарте, којег глуми добитник Оскара Јоакин Феникс. Насупрот задивљујућој позадини филмског стваралаштва великих размера које је створио легендарни редитељ Ридли Скот, филм приказује Бонапартин немилосрдни пут до моћи кроз призму његовог зависничког, променљивог односа са својом једином истинском љубављу, Џозефином, показујући своје визионарске војне и политичке тактике против неких од најдинамичнијих битака икада снимљених. Kарте за позоришне представе и филмске хитове осим на билетарници, могу се купити и онлајн на сајту Позоришта.

Извор: Сајт града Врања

Подели: