Драганине новогодишње чаролије

У сусрет Новогодишњим и Божићним празницима са свим чаролијама и декорацијама које су неизоставни део сваког дома одлучили смо да поделимо са вама још једну у низу  лепих прича коју смо забележили у породичном дому Драгане Вељковић.

Идеја  да посетимо Драгану родила се након пар виђених фотографија на њеном фејсбук профилу. Без размишљања сам је контактирала и договорила термин снимања.

Насмејана и јако позитивна Драгана отворила нам је врата свог дома не би ли нас упознала са свим оним што се тиче израде  новогодишњих  декорација и икебана. У дневном боравку затичемо велики број икебана, материјала за израду и неизоставну новогодишњу чаролију и новогодишњи дух, тренутак у ком застанете и не можете да одвојите поглед од свега онога што доноси бајковит призор а то су новогодишње декорације,  икебане и неизоставни материјал и вредне руке наше Драгане.

Са израдом икебана и декорација Драгана је кренула пре 5 година а прва израђена икебана била је уз помоћ њене ћерке Ведране и била је декор њеног дневног боравка.

Из године у годину усавршавала је свој рад а свака од икебана носила је етикету “најлепша“. Све  икебане израђене су са пуно љубави, пажње и доста посвећености а дарови природе су материјал који је углавном заступљен у кутку у којем настају ове прелепе икебане.

Доста наших суграђана носи титулу “власник“ чаробних икебана а највеће задовољство Драгани причињавају коментари приликом преузимања истих, што јој даје додатну мотивацију да настави да се бави овим послом. Интересовање је велико, осим новогодишњих  декорација Драгана  је ту да некоме улепша диван дан па чак и годишњицу. Свака икебана, свака декорација саткане су пре свега од велике љубави коју Драгана несебично улаже током израде.

-Са сваком декорацијом и икебаном купац добија и део мене, моје емоције и љубав коју несебично дајем током израде.

Подели: