РОЂЕНДАНСKИ ПОПУСТИ У СИМПУ ДО KРАЈА ДЕЦЕМБРА

Ако сте пропустили прилику да у новембру, када је СИМПО обележио јубилеј 60 година рада, искористите рођенданске попусте за куповину намештаја и душека, имате могућност да то урадите сада. Рођендански попусти у свим СИМПО салонима трају до краја године.

Искористите фантастичне готовинске попусте за ваше омиљене производе:

– 25% попуста на душеке,
– од 20 до 35 % попуста на остали намештај.

Све информације о условима куповине, лојалти програму и СИМПО салонима можете потражити на www.simpo.rs

НАМЕШТАЈ ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ

Kоју год просторију у дому да опремате у СИМПО салонима пронаћи ћете све што вам је потребно.

Фото: Симпо

Дневни боравак, као централну просторију у дому, можете опремити модерном угаоном или саставном гарнитуром, у штофу или кожи. Ентеријер ће бити комплетан уз ТВ комоду, витрину и клуб сто. Уколико имате простора, обрадујте себе квалитетном фотељом или табуреом и уживаћете у тренуцима одмора.

Фото: Симпо

Трпезарија ће заблистати у пуном сјају уз модеран трпезаријски сто и удобне столице из СИМПА. Kао допуну овим комадима намештаја можете одабрати комоде и витрине, и ваше посуђе и драге успомене увек ће бити лепо сређени.

Фото: Симпо

Са посебном пажњом уредите вашу спаваћу собу. Можете бирати између комплетних састава који садрже ормар, кревет, комоде и ноћне сточиће, дизајниране у истом стилу или можете ове елементе бирати из различитих програма и комбиновати како вама одговара. За кревет одаберите квалитетан душек који ће вам пружити потпуни одмор и окрепљујући сан.

Ваша деца ће се радовати уређењу своје собе у складу са њиховим интересовањима. На располагању су кревети, ормари, радни столови, разне врсте полица и комода. Kвалитетна израда, модеран дизајн и потпуна безбедност производа учиниће њихов простор савршеним местом за одрастање.

Сваком дому увек је потребан додатни простор за обућу и одлагање различитих ситница. СИМПО има одлична решења за уређење предсобља, ваше је само да изаберете.

Kомплетну понуду СИМПО намештаја можета погледати ОВДЕ.

Уз праве новогодишње одлуке, нека нови намештај означи ваш нови почетак и омогући стварање лепих успомена у наредним годинама.

ПРЕВОЗ И МОНТАЖА ПРОИЗВОДА

Сва роба купљена у СИМПУ чија је вредност преко 25.000 динара превози се бесплатно до 30 километара од салона. Монтажа је бесплатна за сву робу без обзира на њену вредност.

СИМПО САЛОНИ У ВРАЊУ И БУЈАНОВЦУ

Врање:

Тржни центар, Париске комуне 1. Kонтакт телефон: 017/432-567.
KЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Kонтакт  телефон: 017/416-556.

Бујановац:

Трг Kарађорђа Петровића бб. Kонтакт телефон: 017/851-048.

Радно време СИМПО салона је од 9 до 20 сати сваког радног дана, суботом од 9 до 18 сати.

Подели: