Градски одбор Српске напредне странке: Саопштење за јавност

У нашу редакцију стигло је саопштење Савета за информисање ГрО СНС Врање, које преносимо у целости:
У свој неважности политичког чиниоца, потврђеној резултатима последњих избора, необјективност промотера Еколошког устанка у Врању не јењава. Ако је судити по последњој, више него злонамерној, гомили лажи објављеној у медијима, јасно је да аутор јако површно познаје прилике у Здравственом центру у Врању и да их тумачи на начин који само њему одговара. Оно што из Еколошког устанка називају пропадањем, јесте заправо до сада незабележено улагање у здравство, како у Србији, тако и у Врању. Све се своди на неконтролисано клеветање управе Здравственог центра, здравствених радника и представника градске власти и намерног игнорисања огромног улагања у здравство које достиже цифру од 18 милиона евра, обезбеђивања најсавременијих медицинских апарата попут мамографа, 47 лекара на специјализацији и 273 недавно запослених у свим доменима здравствене заштите. И то само у протеклој години.
Еколошком устанку чији је лидер у Врању познатији широј јавности јер је хапшен због производње, стављања у промет и конзумирања марихуане, је овакав напредак здравства под Српском напредном странком тешко објаснити. Нарочито ако узмемо у обзир да је нуспојава уживаоца марихуане поремећена свест о поимању времена, отуд је он вероватно још увек у прошлој деценији овог века.
На сву срећу, док се буде освестио, потпуна реконструкција болничког блока ће бити завршена и имаћемо захваљујући Александру Вучићу и Српској напредној странци најсавременији Здравствени центар на југу Србије, каже се су саопштењу Савета за информисање ГрО СНС Врање које смо пренелиу целости, без икаквих измена
Подели: