Новогодишњи попусти у Симпу

Уколико желите да ваш породични дом оплемените новим намештајем, да створите бескрајну топлину и удобност како би празнична чаролија трајала што дуже, посетите Симпо салоне. Симпо је припремио одличне новогодишње попусте који трају до краја јануара и важе само за готовинско плаћање:

  • од -25% до -35% на душеке и
  • од – 20% до -35% на цео асортиман намештаја.

Чланови Симпо лојалти програма могу остварити и додатне попусте. Куповином у вредности од најмање 120.001 до 300.000 динара, на основу једне или више куповина (кумулативно) са лојалти картицом остварују додатни попуст од 2% на каси. Куповином у вредности од 300.001 до 600.000 динара добијају додатни попуст од 3%, на износ последњег рачуна са свим одобреним попустима. Лојалти картице се одобравају искључиво физичким лицима, а попуст се може остварити за све видове плаћања. Више информација потражите ОВДЕ.

Пензионерима и власницима легитимација издатих од стране Министарства за рад, борачка и социјална питања одобрава се додатни попуст од 5% на све редовне попусте за готовинско плаћање. Комплетну информацију о наведеним попустима погледајте ОВДЕ.

Намештај за сваки ентеријер

Створени у савршеној хармонији квалитета, функционалности и модерног дизајна, Симпо производи намењени су опремању дневних соба, трпезарија, спаваћих и дечијих соба, предсобља, као и пословног простора.

Предлажемо вам неколико модела са којима можете освежити ваш ентеријер.

„Madawi“ – Фото: Симпо

Madawi угаона гарнитура је фиксни модел. Прилагодљива је, како традиционалном, тако и модерном стилу уређења. Избором угла савршено је можете уклопити у ваш простор. Израђује се у штофу и кожи.

„Nili“ – Фото – Симпо

Дизајн Nily фотеље долази до изражаја у сваком амбијенту. Идеална је за модерне станове, али и за хотеле или неке друге јавне просторе којима је потребна елеганција допуњена удобношћу. Израђује се у штофу. Савршене линије ове фотеље можете нагласити контрастном бојом паспула.

„Safira“ – Фото: Симпо

Safira трпезаријски сто својим отменим дизајном, високом функционалношћу и дрвеном структуром, ствара праву домаћу атмосферу у вашем долу. Производи се у неколико димензија, са или без функције развлачења. Код модела са функцијом развлачења има могућност продужетка за додатних 40 центиметара.

„Rea“ – Фото – Симпо

Rea кревет одличан је за различите величине спаваћих соба, јер од понуђених димензија можете изабрати ону која ће се савршено уклопити у ваш простор и комбиновати са осталим намештајем. Израђује се у кожи и штофу, са и без механизма. Душек се купује посебно.

Превоз и монтажа

Симпо производе можете купити на 26 локација широм Србије. Сва роба купљена у Симпу чија је вредност преко 25.000 динара превози се бесплатно до 30 километара од салона. За сву робу купљену у Симпо салонима, монтажа је бесплатна. Више информација потражите ОВДЕ.

Симпо салони у Врању и Бујановцу 

Врање:
Тржни центар, Париске комуне 1. Контакт телефон: 017/432-567.
КЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Контакт телефон: 017/416-556.

Бујановац:
Трг Карађорђа Петровића бб. Контакт телефон: 017/851-048.
Радно време СИМПО салона је од 9 до 20 сати сваког радног дана, суботом од 9 до 18 сати.

Подели: