Ученици Медицинске школе обрадовали поклонима кориснике услуга Прихватилишта за одрасла и стара лица

Ученици ђачког парламента врањске Медицинске школе  са директорком Горданом Јовановић и професорком Сунчицом Тасић, традиционално у време новогодишњих и божићних празника организујеу хуманитарне акције. Ове године посетили су кориснике Прихватилишта за одрасла и стара лица и уручили им новогодишње пакетиће .

Ово је био један од начина да ученици ђачког парламента у време празника, измаме осмех на лицима корисника услуга Прихватилишта за одрасла и стара лица и пожеле им здравље и радост у предстојећој години.

Директорка Центра за развој локалних услуга социјалне заштите Ивана Тасић,  у оквиру којег функционише и Прихватилиште, захвалила се у име корисника и колектива на пажњи посвећеној најстаријима и изразила наду да ће се ова, сада већ традиционална пракса, наставити и убудуће.

Посета ученика, пакетићи хране и честитке које су деца израдила за најстарије, улепшали су дан и почетак године, како корисницима Прихватилишта, тако и запосленима .

Тренутно у Центру за развој локалних услуга социјалне заштите 31 лице користи услуге Прихватилишта за одрасла и стара лица.

 

 

Подели: