Позоришни и биоскопски репертоар – још једна пројекција филма „Недеља“

На репертоару врањског театра у петак, 2. фебруара, у 20 сати је представа ,,Ко је на кога“, ауторски пројекат Удружења ,,Мизансцен“ из Врања. На дечјој сцени у недељу, 4. фебруара, од 12 сати је представа ,,Штрумпфови“, такође у извођењу Удружења ,,Мизансцен“.

Када је у питању биоскопски репертоар ове суботе, 3. фебруара, биће приказана два филма. У термину за малишане, од 12 сати је филм ,,Вонка“. Реч је о авантуристичкој комедији за целу породицу. -Када Вили Вонка, пун наде и разрогачених очију стигне у средиште света производње чоколаде, код себе има само неколико новчића и шешир пун снова – један од њих је отварање властите фабрике чоколаде, у рангу са највећима на свету. Али у великом и немилосрдном граду, Вилијев минимални износ новца брзо се потроши, што га води до посла у оближњој перионици веша. Иако се Вилијеви снови чине поколебани, његове наде нису. Посао производње чоколаде далеко је тежи него што се чини, а картел слаткиша не подржава Вилијев таленат који се неће зауставити ни пред чим како би своју клијентелу  задржао за себе –  стоји у опису филма.

На вечерњој сцени од 20 сати је акциони филм са елементима комедије ,,Аргајл супер шпијун“. -Из ишчашеног ума Метјуа Вона, долази нам АРГАЈЛ, као бритва оштар шпијунски трилер који мења перцепцију стварности и поглед на свет. Брајс Далас Хауард је Ели Конвеј, повучена списатељица серијала шпијунских бестселера, за коју је идеално вече оно проведено код куће, уз компјутер и са мачком по имену Алфи. Али, када заплет из њених измишљених књига, који се одвија око тајног агента Аргајла и његове мисије да раскринка светско шпијунско удружење, почне да одражава тајне акције шпијунске организације из стварног живота, мирне вечери код куће постају ствар прошлости – каже се у опису. Шта ће се даље дешавати сазнаћете уколико се определите да суботње вече проведете у врањском биоскопу.

Домаће филмско остварење ,,Недеља“ које прати живот једног од најомиљенијих певача на овим просторима, Џеја Рамадановског, и даље привлачи пажњу филмске публике у Врању, тако да ће и у недељу 4. фебруара, од 20 сати бити приказан у врањском Биоскопу. Kарте за позоришне представе и филмске хитове осим на билетарници,  могу се купити и онлајн на сајту Позоришта. Када је у питању филм ,,Недеља“ карте су већ у продаји онлајн, док ће на билетарници моћи да се купе од петка у 13 сати.

Извор: Сајт града Врања 

Подели: