Удружења „Благовести“ и „Урсес“ организују презентацију у Врању

Удружење козака Србије „Благовести“ Београд и Удружење за унапређење руско – српске економске сарадње „Урсес“ Београд на основу уговора о заступању  Фонда за стратешки развој Русије у уговора са асоцијациом пољопривредника врањског региона и чланице „Стелона“ и „ Бизнис центра“  као генерални  заступник Ангус групе организује презентацију за 4.3 2024 у 11 сати у сали Скупштине града Врања.

-Престављање понуде и тражње код посете дегације Р. Федерације у нашој организацији, са циљем изласка на Руско тржиште, анализа и дефинисање могућности код роба и услуга, односно  престављање могућности врањског региона односно комплетног Југа Србије. Посебан осврт заједно са привредницима преставити могућности код  понуде као и њихову понуду коју су нам преставили код посете Србији а посебан осврт на производњу здраве хране, могућности заједничког улагање у пројекте, формирања заједничких компанија, пројекте које већ регион има око производње и киселог и слатког  програма и наравно наш предлог развоја сеоског, духовног, спортског, етно и бањског туризма и других могућности а наравно сам регион то може – део је онога што ће бити представљено, најавили су организатори.

Биће престављен пројекат „АНГУС„ који је већ примењен у земљама Европске уније, а на основу профитаблог и комерцијално веома интерсантан за наше подручје –поднебље који у свом систем крава теле код производње товне јунади и цене која сваким  даном скаче. Организатори су најавили низ занимљивих тема.

 

 

Подели: