Рок за подношење пријава за Трећи јавни позив Пројекта конкурентне пољопривреде Србије продужен до 1. априла

Из Управе за аграрна плаћања, обавештавају грађане да се рок за подношење пријава за Трећи јавни позив Пројекта конкурентне пољопривреде Србије, услед великог интересовања подносилаца пријава, продужава до 1. априла 2024. године. Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Управа за аграрна плаћања и Тим за реализацију пројекта, на овај начин желе да омогуће свима, који су заинтересовани за јавни позив, да поднесу пријаве.

Укупна вредност средстава за Трећи позив износи 750 милиона динара, a позив је намењен агрегаторима, односно предузетницима, привредним друштвима и земљорадничким задругама које производе или врше откуп од примарних пољопривредних произвођача, прерађују их и пласирају на тржиште.

Рок за подношење пријава тече од 4. децембра 2023. године, a пријаве на онлајн платформи омогућене су на сајту Пројекта конкурентне пољопривреде Србије и сајту Управе за аграрна плаћања – Пријавите се.

Информације у вези Трећег јавног позива доступне су преко мејл адресе info@scap.rs , као и на сајту Пројекта Конкурентне пољопривреде Србије https://scap.rs/ .

Извор: Градски сајт

Подели: