Гро СНС Врање најстрожије осуђује пласирање у јавност плакате са именом и ликом председника Александра Вучића

У нашу редакцију стигло је саопштење за јавност Градског одбора Српске напредне странке у Врању које преносимо у целости.
-Годинама уназад, издајничку политику без идеје и будућности Драгана Ђиласа, Србија и њени грађани демократским изборима шаљу на сметлиште историје. У немогућности да напредак Србије и боље сутра њених грађана окончају, Ђиласовци једину алтернативу проналазе у претњама смрћу председнику Србије Александру Вучићу. Морбидној идеологији утемељеној на лажној борби против насиља, са јединим циљем освајања власти које ће главом платити Александар Вучић, једини гарант слободне и независне државе Србије, мора се стати на пут, стоји у саопштењу за јавност Градског одбора Српске напредне странке Врање.
Градски одбор Српске напредне странке Врање најстрожије осуђује пласирање у јавност плакате са именом и ликом председника Александра Вучића. Апелујемо овом приликом на све државне институције да у складу са законом, приведу правди и казне виновнике ове још једне у низу монструозности домаће опозиције и покажу домаћој и страној јавности да само подршка политици Александра Вучића, гарантује сигурност свим грађанима Србије.
Подели: