ИН МЕМОРИАМ – др Горан Тасић (1961 – 2024)

Доктор Горан Тасић, специјалиста хигијене Завода за јавно здравље Врање, изненада је преминуо у понедељак 16.04.2024. године у Врању.

Др Горан Тасић рођен је у Врању 10.02.1961. године. Основну и средњу школу завршио је у Врању. Медицински факултет Универзитета у Нишу уписао је 1981. године и на истом дипломирао 1987. године. Године 1994. завршио је специјалистичке студије на Медицинском факултету Универзитета у Нишу и стекао звање специјалисте хигијене. Радни однос у Заводу за јавно здравље Врање засновао је 1991. године, где је као лекар специјалиста хигијене Центра за хигијену и хуману екологију радио до смрти. Био је члан Синдиката лекара и фармацеута Србије.

-Колектив Завода за јавно здравље Врање се са великим болом и жалошћу, у име свих запослених у нашој здравственој установи, у име породице, свих пријатеља, колега и читаве стручне јавности, опрашта од нашег вољеног др Горана Тасића и  изјављује саучешће породици, колегама и пријатељима др Горана Тасића. Сећаћемо га се са великим поштовањем и памтити као ведрог и драгог колегу – саопштили су из ове здравствене установе.

Подели: