Одржан комеморативни скуп Зорану Велиновићу

У Позоришту ,,Бора Станковић“ у Врању одржан је комеморативни скуп поводом смрти Зорана Велиновића в.д директора ЈКП „Паркинг сервис“. Присуствовали су породица, пријатељи, руководство града на челу са градоначелником др Слободаном Миленковићем и председник ГрО СНС Врање Славиша Булатовић.

Зоран Велиновић, в.д директора ЈКП „Паркинг сервис“ изненада је преминуо у уторак 7. маја у 48 години живота. Њему је пошта одата комеморативним скупом у врањском театру. У име градског руководства говорила је Зорица Јовић, председница Скупштине града која је са Велиновићем ишла у средњу школу а касније су били и колеге у просвети. У име запослених ЈКП ,,Паркинг сервис“ од Зорана Велиновића опростио се Горан Трајковић. На комеморативном скупу говорио је и кум Бобан Младеновић као и Игор Додић.

Зоран Велиновић рођен је 17. децембра 1976. године у Врању. Након завршене средње Економске школе, дипломирао је на Вишој економској школи у Лесковцу и на Факултету за менаџмент на Универзитету примењених студија Мегатренд. Мастер студије завршио је на Факултету пословне економије у Сремској Каменици и на Економском факултету у Суботици. Иза себе је оставио супругу и две ћерке. Биће сахрањен сутра, у четвртак, 9. маја, на гробљу у Врањској Бањи.

 

 

Подели: