Почиње упис деце у вртић

Предшколска установа „Наше дете“ расписала је конкурс за упис деце у школску 2024/2025. годину. У целодневни боравак уписују се деца од шест месеци до шест и по година, у полудневни боравак и припремни предшколски програм биће уписана деца рођена између 1. марта 2018. године и 28. фебруара 2019. године, као и деца рођена до 31. августа 2019. године и млађа.

Укупан број деце који се прима у вртићима је 222, с тим што се упис деце врши по приоритету путем бодовања и рангирања. Приоритет имају деца самохраних родитеља, деца запослених родитеља и редовних студената, деца која имју статус трећег и сваког наредног детета у примарној породици, затим деца чија су браћа или сестре уписана у исти вртић.

Заинтересовани родитељи пријаву за упис детета могу поднети електронским путем на нациналном Порталу е-Управа Републике Србије или доношењем документације у просторије Комисије за упис у згради Управе у улици Цара Душана 22, у периоду од 7. до 22. маја 2024. године. Захтев за упис детета може се преузети са сајта Установе, www.nasedetevr.rs.

Након извршеног бодовања Комисија сачињава листу примљене деце и деце која остају на чекању и истиче на огласној табли најкасније до 17. јуна 2024. године.

Подели: