Одборници о битним тачкама за функционисање града

Председница Скупштине Зорица Јовић сазвала је за сутра 10. маја, четврту седницу Скупштине града Врања у сали Позоришта, са почетком у 9 часова.

Сутра 10. маја биће одржана још једна седница локалног парламента. Овог пута заседање ће се одвијати у сали Позоришта због санације скупштинске сале. На седници ће између осталог бити разматрани Предлог Одлуке о измени и допуни Одлуке о утврђивању назива улица, тргова и засеока на територији града Врања, Предлог Одлуке о измени и допуни Одлуке о мањим монтажним објектима привременог карактера на територији града Врања, Предлог Одлуке о изради других измена и допуна Плана детаљне регулације привредно-радне зоне Бунушевац 2.

Одборници ће разматрати и предлоге Планова детаљне регулације саобраћајнице која повезује улицу Маричку са Регионалним центром за управљање отпадом „Метерис“ и соларне електране „Горње ливаде“ КО Содерце. Биће разматрани и Програм пословања Јавног предузећа „Управа Бање“ за 2024. годину, Годишњи план рада Предшколске установе „Наше дете“ за радну 2023/24 годину, Предлог Програма контроле квалитета ваздуха на територији града Врања за 2024. и 2025. годину, као и Предлог Локалног оперативног плана одбране од поплава на територији града Врања за воде 2. реда у 2024. години.

Подели: