Овог пролећа опремите дом у Симпу

Опремање дома је много више од обичне куповине намештаја. То је прилика да ваш лични печат утиснете у сваки кутак свог животног простора. Стога, пажљиво испланирајте сваки корак, одаберите намештај који одражава ваш стил и куповину прилагодите свом буџету.

Предлажемо вам да посетите Симпо салоне, јер ћете у њима пронаћи модеран и функционалан намештај уз идеалан однос цене и квалитета производа. Тако ћете са задовољством створити дом у којем се увек радо борави.

Фото: Симпо

КОМПЛЕТАН НАМЕШТАЈ ЗА ВАШ ДОМ

Опремите дневни боравак тако да буде удобан и функционалан. Додајте Симпо угаону или саставну гарнитуру са елементима који се идеално уклапају у ваш ентеријер, као и сто за кафу који ће употпунити централни део дневне собе. Ако простор дозвољава можете додати ТВ комоду или комоду као додатно место за одлагање.

Фото: Симпо

Уредите спаваћу собу као опуштајући кутак. Додајте удобан кревет и душек, ноћне сточиће, комоду и ормаре. За додатни комфор одаберите фотељу по вашој мери удобности.

Трпезарију опремите тако да буде функционална и пријатна. Без обзира да ли је засебна просторија или део ваше дневне собе, уз правоугаони или округли трпезаријски сто, савремено дизајниране столице, комоде и витрине можете да постигнете савршенство коме тежи свака породица, а то је уживање током оброка и разговора.
И ваша деца ће радо проводити време у својим собама опремљеним модерним Симпо намештајем, који може испратити све потребе током одрастања. Заједно са њима одаберите и комбинујте кревете, ормаре, полице и радне столове, или се одлучите за колекције које у истом стилу обједињују све ове елементе.
Не заборавите предсобље, које ће остави леп први утисак на свакога ко уђе у ваш дом. На располагању су вам “Носталгија”, “Слим”, “Луна”, као и различит комадни намештај који ће простор учинити атрактивним.

Комплетну понуду Симпо намештаја може погледати ОВДЕ. Изаберите све што желите и креираћете прави дом испуњен топлом атмосфером и удобношћу.

МАЈСКИ ПОПУСТИ У СИМПУ

Током маја очекују вас фантастични готовински попусти у Симпо салонима:
– 20 % на душеке и тапетарске производе у штофу и кожи (гарнитуре, фотеље, табурее, клик-
клак лежајеве, столице, кревете и каучеве), као и на допунски асортиман,
– 15% на плочасти намештај са лагера.

Постаните члан Симпо лојалти програма и уживаћете и у додатним попустима. По основу картица погодности, а у зависности од начина плаћања за припаднике МУП-а и власнике картица „Наш херој“ такође се одобравају посебни попусти. Комплетне услове куповине можете погледати ОВДЕ.

ПРЕВОЗ И МОНТАЖА ПРОИЗВОДА

Сва роба купљена у Симпу чија је вредност преко 25.000 динара превози се бесплатно до 30 километара од салона. Монтажа је бесплатна за сву робу без обзира на њену вредност.

СИМПО САЛОНИ У ВРАЊУ И БУЈАНОВЦУ

Врање:
Тржни центар, Париске комуне 1. Контакт телефон: 017/432-567.
КЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Контакт  телефон: 017/416-556.

Бујановац:
Трг Карађорђа Петровића бб. Контакт телефон: 017/851-048.
Радно време СИМПО салона је од 9 до 20 сати сваког радног дана, суботом од 9 до 18 сати.

Подели: