Подршка запошљавању повратника у Врању и Бујановцу

У оквиру пројекта „Повежи се – запосли се“ који реализује Ромски културни центар из Врањске Бање и Омладинског форум за едукацију Рома из Бујановца одржана је презентација добијених резултата . Циљна група су повратници који имају проблем са приступом тржишту рада и упошљавању.

Пројекат „Повежи се – запосли се“  реализује Ромски културни центар из Врањске Бање и Омладински форум за едукацију Рома из Бујановца уз финансијску подршку UNDP-a у оквиру пројекта „Јачање националних и локалних система за подршку друштвено економској интеграцији повратника на Западном Балкану“.

-Кроз пројекат „Повежи се – запосли се“  директно се ступа у контакт са повратницима и кроз фокус групе добијају се релевантне информације о њиховим стеченим вештинама,рекао је Кенан Рашитовић координатор ОФЕР-а.

Циљ пројекта „Повежи се – запосли се“  је подршка иновативним приступима који доносе решење проблема запошљавања повратника у Врању и Бујановцу кроз локална пратнерства организација цивилног друштва, јавног и приватног сектора.

Подели: