ГрО СНС Врање: Александар Вучић се не бави празним обећањима већ озбиљним пројектима

У нашу редакцију стигло је саопштење за јавност Савета за информисање ГрО СНС Врање које преносимо у целости:

-Иако је Градски одбор странке Србија центар СРЦЕ још једном неоснованом оптужбом на рачун председника Србије Александра Вучића, прикрио његову неоснованост, називајући своја питања реторичким, обавезни смо према својим гласачима и грађанима Врања да, колико год тврдња била неоснована, на њу одговоримо.
Низ великих пројеката у које је Врање укључено, попут Чисте Србије, реновирања Здравственог центра, 484 стана за припаднике снага безбедности, ауто пута и осталих многобројних пројеката, потврђује чињеницу да се Александар Вучић не бави празним обећањима већ озбиљним пројектима реализованим у интересу грађана Србије и њене боље будућности. Тако ће и обећање које је дао у јануару ове године о доласку немачког инвеститора и запошљавању 1500 људи бити само још један озбиљан корак напред у развоју Врања, а за добробит читавог југа Србије.
Грађани Врања могу да буду безбрижни, пројекат ових размера захтева озбиљне припреме, што је и највећа гаранција да ће угледати светлост дана.
А чланови ГрО Србија центар СРЦЕ у Врању, када се већ баве цитатима великог Зорана Радмиловића, нека се подсете и оног о несвесности појединца о сопственој глупости када се следећи пут погледају у огледало – каже се у саопштењу за јавност Савета за информисање ГрО СНС Врање.

Подели: