Симпо на Ананасу

Део Симпо асортимана можете поручити и онлајн, брзо и лако, у свега неколико корака, путем Ананас Е-commerc, популарне платформе за онлине трговину.
КУПОВИНА НА КЛИК
Ако спадате у групу потрошача која више воли да куповину обави из свог дома или са неког другог места, сада имате могућност да Симпо намештај и душеке купујете 24/7 сваког дана преко Ананаса. Удобно се сместите, отворите понуду, и у неколико једноставних корака, на клик преко Ананас апликације, рачунара или таблета, купите све што вам је потребно. Како бисте направили прави избор пре куповине информишите се о свим производима које желите. На Ананас платформи за све Симпо производе поред фотографија, цена и попуста, доступан је детаљан опис са карактеристикама производа, димензијама, тежином пакета и разним бенефитима.  Комплетну понуду Симпо намештаја на Ананас платфоми можете погледати ОВДЕ.
ПЛАЋАЊЕ И ДОСТАВА ПРОИЗВОДА
Плаћање Симпо производа купљених на Ананасу је једноставно и сигурно. Производе за које се одлучите можете платити картицом (Visa, MasterCard, Maestro, Dina, AmericanEspress) или поузећем, уз готовинску исплату приликом преузимања робе.
Достава производа се врши сваког радног дана, између 8 и 16 часова. Цео процес достављања робе је транспарентан, сваки купац добија информацију када је плаћање успешно завршено и када пакет крене на испоруку. Испорука је прилагођена локацији која одговара купцима.
Симпо производи који на „Ананас“ платформи имају ознаку и беџ  „āбрзо“, као што су лежај „Маја“, табуре „Koktel puff“, душеци „Viola“,  „Pemijer“ и „Nautilus aloe vera“, до вас стижу веома брзо!
Бесплатна достава омогућена је за производе тежине до 30 килограма. Ти производи обележени су ознаком „Бесплатна достава“. За производе тежине преко 30 килограма испорука се плаћа 1.490 динара.
За производе који захтевају монтажу, попут трпезаријских столова, гарнитура, и сл. купцима су уз пакет приложене монтажне шеме са једноставним инструкцијама за склапање производа.
За онлине куповину Симпо производа на Ананас платформи можете се регистровати путем е-маил адресе, преко Google налога или преко Facebook налога. Регистрација није обавезна, али регистровани корисници имају право на додатне погодности.
Купујте Симпо производе на Ананасу и искористите фантастичне попусте до краја месеца!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @simpo_rs

Подели: