Министар Момировић и градоначелник Миленковић посетили „Леон“ ДТЛ маркет у Врању

Министар унутрашње и спољне трговине  Републике Србије, Томислав Момировић боравио је данас у Врању и том приликом обишао мегамаркет ,,Леон“ ДТЛ, који је део ланаца маркета у којем се спроводи акција ,,Најбоља цена“.

Обраћајући се новинарима, градоначелник Врања др Слободан Миленковић изразио је задовољство што су се ,,Леон маркети“ прикључили акцији државног руководства и Владе Републике Србије чији је циљ да се смање трошкови просечном српском домаћинству.

-Ја сам заиста поносан на ,,Leon food“ и Леон маркете, јер је ово један у низу ланаца који су они отворили у Врању, и тако упослили преко 700 радника. Такви предузетници ће увек имати подршку локалне самоуправе, а сигуран сам и Владе Републике Србије – истакао је градоначелник.

Министар Момировић рекао је да му је драго што су Леон маркети део акције ,,Најбоља цена“.

-Наш посао је да грађанима обезбедимо најбоље цене. Успели смо да у сарадњи са нашом привредом грађанима понудимо повлашћене цене за 81 групу производа. Наставићемо да пратимо ову акцију, која се проводи у више од 2 500 објеката широм наше земље. Захвалан сам свим људима који у њој учествују – истакао је министар Момировић.

Подели: