Расписан други Јавни позив за куповину сеоског домаћинства са окућницом

Комисија за избор корисника ИРЛ, за куповину сеоског домаћинства са окућницом, расписује други Јавни позив за избор корисника за доделу помоћи за побољшање услова становања интерно расељених лица док су у расељеништву, која живе на територији града Врања кроз доделу помоћи за куповину сеоске куће са окућницом, односно одговарајуће непокретности и помоћи у грађевинском материјалу и опреми за поправку или адаптацију предметне сеоске куће са окућницом, односно одговарајуће непокретности.

Помоћ је бесповратна и додељује се за куповину једне сеоске куће са окућницом, односно одговарајуће непокретности намењене становању у којој постоје основни услови за живот, као и додатна помоћ у грађевинском и другом материјалу за поправку или адаптацију предметне сеоске куће са окућницом.

Јавни позив је отворен од 08.10.2024. године и траје 17 дана, до 25.10.2024. године. Захтеви са потребном информацијом подносе се лично на писарници Градске управе или поштом на адресу: Градска управа Врање, Краља Милана бр. 1, Врање са назнаком ,,За куповину сеоске куће са окућницом односно одговарајуће непокретности намењене становању“. Рок за подношење захтева са потребном документацијом је 17 дана од дана објављивања Јавног позива.

Подели: