У хали 3 Београдског сајма отворен Сајам етно хране и пића

Од 22. до 25. новембра у хали 3 Београдског сајма одржава се Сајам етно хране и пића, највећа смотра прозвођача традиционалних производа. Сајам има за циљ да утемељи робне марке етно производа намењених тржишту у Србији и региону Југоисточне Европе, као и њихову промоцију али и едукацију потрошача.На овој манифестацији учествују произвођачи традиционалних производа за тржиште на збирним штандовима регионалних привредних комора, задружних савеза, градских и општинских управа и појединачно, произвођачи опреме за производњу, сервирање и паковање традиционалних производа, произвођачи садног и семенског материјала. Међу излагачима је и фабрика за производњу воде и безалкохолних напитака „Бивода“ из Раковца код Бујановца.

За ТВ Врањска плус говори директор „Биводе“ Ненад Зафировић.

Подели: