Милица Стошић из Врања „Каранфил девојче 2024.“

Ласкаву титулу „Каранфил девојче 2024.“ вечерас у Врањској Бањи понела је кандидаткиња под редним бројем 7 Милица Стошић из Врања, саопштила је публици Драгана Катић која је вечерас имала ту част да буде водитељка ове манифестације заједно са Весном Милановић.

Прва пратиља је Наталија Илић из Владичиног Хана кандидаткиња под редним бројем 10, а друга пратиља Теодора Сирмић из Врања кандидаткиња која је изашла под редним редним бројем 4 .

Мис шарма је Стефана Станковић из Врањске Бање, кандидаткиња под редним бројем 9 .

Стручни жири ове године није имао нимало лак задатак јер је у конкуренцији за најлепшу девојку било десет кандидаткиња са југа Србије.

Најлепшим девојкама ове манифестације, која траје од 1963. године, организатори и бројни спонзори наградили су новчаним наградама, накитом и производима широке потрошње.

Неке од награда је девојкама, осим спонзора манифестације „Каранфил девојче 2024.“ уручио и  председник Градске општине Врањска Бања, Драган Сентић са сарадницима.

Тродневну културно-туристичку и забавну манифестацију „Дани Kаранфила“ која се завршава у недељу 18. августа наступом Dj Snesha, организује Градска општина Врањска Бања.

Подели: