Грађевинска фирма „Саба Белча“ има циљ да успешно послује на југу Србије

У ноћи између уторка и среде код Железничке станице у Врању изгорела је машина за постављање асфалта Грађевинског предузећа ,,Саба Белча“ из Прешева. Штета је око 100 хиљада евра, а директор овог предузећа Дритон Етеми каже да очекује да државни органи утврде ко је то учинио, а  да је циљ њихове фирме да и даље успешно послује на југу Србије, као и у осталим градовима где су ангажовани на градилиштима.

Грађевинска фирма ,,Саба Белча“ бави се нискоградњом и високоградњом и има дугогодишњу успешну сарадњу са градом Врањем. Те ноћи је изгорео финишер који је требало да крене са асфалтирањем Радничке улице. Увиђај је извршен од стране Полицијске управе у Врању и ради се на овом случају ,а предстваници  ове грађевинске фирме из Прешева очекују да се сазна ко је и зашто то учинио.

Грађевинска фирма ,,Саба Белча“  на подручју Врања тренутно има близу 30 градилишта и кажу да не желе да овај случај има политичку конотацију и да им је једини циљ да наставе са успешном реализацијом започетих пројеката.

Етеми додаје да људе дели само на добре и лоше раднике и да захваљујући доброј сарадњи са надлежним министарствима имају уговорене послове на територији Пчињског округа, али и у другим градовима у Србији.

Иначе  данас  је ово грађевинско предузеће  наставило са извођењем  радова  у Радничкој улици у Врању која се реконструише.

Подели: