Јумко обележио 58 година рада и постојања

У оквиру обележавања 58 година рада и постојања Холдинг компаније Јумко, министар одбране Алекандар Вулин обишао je најпре производне погоне „Јумко балистика“, као и радне јединице „Финална производња“, „Дорада“ и „Ткачница“.

-Држава је до сада уложила милијарду и сто шездесет седам милиона динара у „Јумко“ и наставиће да улаже. Председник Вучић је сматрао да треба уложити не само у „Јумко“ већ и у југ Србије. Управо зато „Јумко“ данас ради, а држава наставља да улаже у ову компанију, рекао је министар Вулин. Што се тиче безбедоносне ситуације рекао је да нема никаквих најава за било шта негативно на југу Србије, али да ће Војска и даље бити у стању борбене готовости и увек спремна.

Одржана је и свечана седница у просторијама ове компаније на којој су присуствовале многобројне званице, представници институција, политичког и друштвеног живота, као и представници Војске Србије.

Награђени су и заслужни радници па су за постигнуте резултате у развоју и унапређењу компаније додељење дипломе. Свечана седница поводом 58 година рада и постојања, завршена је модном ревијом.

 

Подели: