ГрО СНС Врање: Покушавају да креирањем лажних афера и измишљених конфликата ослабе подршку СНС-а у целини

У редакцију наше медијске куће стигло је саопштење за јавност Градског одбора Српске напредне странке које преносимо у целости:

– Сваки опсежнији одговор на текст плаћеничког портала Инфо-Врањске у коме наводи тврдње анонимног извора из самог Градског одбора СНС у Врању да се председник странке Александар Вучић, председник ИО СНС Дарко Глишић и координатор СНС-а за југ Србије Драган Стевановић, баве непостојећим сукобом унутар Председништва ГрО СНС у Врању, био би чисто губљење времена и узалудно трошење речи.

Народски речено, што је баби мило, то јој се и снило.

Креирање погрешног јавног мњења на штету Градског одбора у Врању, није ничим оправдано, али је нама разумљиво. Налогодавци којима служе они који месецима хране ту причу о тобожњем расколу међу челницима ГрО СНС у Врању немају у предстојећој изборној кампањи ни програм ни шта да понуде грађанима Србије, па покушавају да креирањем лажних афера и измишљених конфликата ослабе подршку Српске напредне странке у целини.

Знају грађани Србије да је председник Александар Вучић носилац свих већих пројеката обнове и изградње читаве Србије, аутопутева, болница, брзих пруга, метроа и да су он као и странка коју води окупирани унапређењем земље и бољег сутра свих који у њој живе.

За то време, Инфо-Врањске и имагинарни извори нека наставе да прате инструкције Драгана Ђиласа и његове издајничке камариле. Следеће је без сумње да се Врањанци прогласе геноцидним народом, а народни посланик и председник ГрО у Врању Славиша Булатовић и градоначелник Врања др Слободан Миленковић за ратне злочинце! – наводи се у саопштењу Савета за информисање ГрО СНС Врање.

Подели: