Милица Тодоровић енергијом и гласом очарала публику

Четврто вече традиционалне манифестације „Дани Врања“ резервизано је за концерт популарне певачице Милице Тодоровић. У присуству великог броја публике која је са нестрпљем чекала почетак, Милица је отворила концерт песмом „Три чаше“.

Милица Тодоровић важи за једну од певачица чији концерти се памте, јер својом енергијом и гласом очара публику.

Певачица је рођена у Крушевцу. Са 13 година се појавила на аудицији за такмичење Звезде Гранда и 2005. године је победила као најмлађа учесница. Своје прве песме је издала 2005. године – „Упореди ме“ и „Реци ја“. Први албум је издала са 18 година са насловном нумером „Памтим ја“.

Почетком 2010. године издала је неколико синглова — „Са било ким“, „Само ме загрли“, „Све је узалуд“, „Због тебе“ и „Само ме погледај“. Песма „Три чаше“, са преко 80 милиона прегледа на Јутјубу, остварила је велики успех, а Тодоровићева је постала једна од најпопуларнијих певачица Звезда Гранда. Након тога је постигла још већи успех песмом „Моје злато“, коју је издала на лето 2014. у дуету са МС Јанком и она бележи на Јутјубу 140 милиона прегледа, што је ставља на прво место по прегледима у регији.

Поред певања, Милица се бавила и глумом. Играла је главну улогу у Кустуричиној опери „Време Цигана“. Опера је премијерно изведена у Француској, у Паризу, у „Опери Бастиља”. Појавила се и у америчком филму „Обичан човек” који је сниман током 2015. године у Београду.

 

Подели: