Сликарка Зорана Јовановић: Ликовна радионица је остварeње мог сна

У  оквиру медијског серијала „Врањске боје“ који ТВ Врањска плус реализује под покровитељством Министарства културе и информисања преко Конкурса за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја који промовишу и афирмишу теме из области културе у 2022. години представићемо стваралаштво Врањанке Зоране Јовановић која ради као водитељка Ликовне радионице.  Дипломирала је на Факултету примењених уметности у Београду и стекла звање мастер у области примењеног сликарства.

Зорана је учествовала на бројним традиционалним изложбама Ликовне радионице, а јуна ове године је имала и своју самосталну изложбу под називом „Kроз трње до звезда“ у оквиру које је поред својих уметничких дела представила и своје вајарске радове који су настали током њеног студирања.

Ова талентована сликарка свестрана је у свом уметничком стваралаштву и није јој страна ни једна сликарска техника. Љубав јој је главна инспирација а загрљаји покретачка снага.

Емисија је на програму ТВ Врањске плус у петак 25. новембра у 20 сати, а реприза у суботу 26. новембра у 18 часова.

Овај пројекат је суфинансиран из Буџета Републике Србије – Министарства културе и информисања. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Подели: