Поводом 4. октобра свечано радна седница Скупштине града

Поводом 106. годишњице од ослобођења Врања у Првом светском рату у петак 4.октобра биће одржана свечано – радна седница Скупштине града.

Након пријема за делегацију Удружења потомака ратника ослободилачких ратова Србије до 1918. године , на Дан ослобођења Врања у Првом светском рату 4. октобра, одржаће се свечана седница Скупштине Града Врања са почетком у 9 сати.

Након свечаног дела, биће одржана и радна седница локалног парламента са почетком у 11.30 сати. Одборници ће разматрати, између осталог, ребаланс буџета за 2024. годину. Предлог Одлуке о измени и допуни Одлуке о усклађивању пословања јавног предузећа „Водовод“ са Законом о јавним предузећима, Измене и допуне Програма пословања Јавног предузећа “Водовод“ за 2024.годину, Ценовник услуга Јавног предузећа „Урбанизам и изградња града Врања“, Предлог Решења о давању претходног мишљења за промену граница катастарских општина, као и Предлоге Решења о разрешењу и именовању чланова школских одбора у основним школама на територији града Врања.

 

Подели: