ГрО СНС Врање: Измишљени и дегутантни политички напади против СНС-а

Јучерашњим саопштењем Демократске странке у коме се на основу непроверених и нетачних чињеница, које је изнео један „жути“ булеварски медиј, напада ГрО Српске напредне странке и функционери Горан Ђорђевић и Горан Николић, показује устаљену матрицу и то грађани Врања одавно знају, стоји у саопштењу Градског одбора Српске напредне странке у Врању које преносимо у целости.

Пре свега показује и доказује одавно познату локалну политичку формулу:

Жуто предузеће пута жута штампа подељено са безочним политичким измишљотинама и лажима  једнако дегутантни политички напади против СНС-а.

Наравно, ова синхронизована политичка представа овог локалног медијског и политичког субјекта, нас из ГрО Српске напредне странке не изненађује и не забрињава. Чак нас не изненађује и непрофесионално, квази новинарство два човека који током ових година крше све норме новинарске етике у свом „дон-кихотовском“ личном обрачуну са напредном странком. Знамо и да се неплаћање медијског рекета не прашта, а и амбасадор се не сме изневерити…

Оно што нас највише чуди је заправо Демократска странка и одакле јој кредибилитет да неког неаргументовано критикује и напада, а на основу непроверених и нетачних информација. Основна политичка култура је, на коју се често позивају,  да се бар сачека са истрагом надлежних органа и званичним резултатима, а не да се овако паушално и произвољно нападају највиши функционери напредне странке. Врхунац цинизма је кад Демократска странка говори о бахатости и „најгорој власти у историји“, а то стварно вређе памћење и интелигенцију врањанаца. Знају одлично грађани Врања а и Србије какву су економску, финансијску и политичку пустош оставили иза себе ова господа, и колико је фабрика уништено, радних места угашено, какав је буџетски понор остављен, а све у режији оних који сада спочитавају и деле политичке лекције. Запамтите да СНС и Александар Вучић неће дозволити да се вратимо у време када су Србијом владати страни амбасадори, тајкуни, лопови и криминалци.

Можда су господа овим саопштењем хтела мало политичког маркетинга и да покажу да грађанима Врања да су још (мало) на политичкој мапи, али сигурни смо да су постојали много бољи начини политичког ЕПП-а од гомиле лажи и глупости изречених у саопштењу. На крају господо из Демократске странке, поручили би вам да се на вашем месту не би пуно радовали предстојећим изборима, али можда вам се иствари „жеља“. И политичком лаику је јасно да након следећег изборног процеса одлазите на сметилишту политичких странака и у неповратни политички заборав, стоји у саопштењу Градског одбора Српске напредне странке у Врању.

Подели: