СНС Врање: А од Ђиласа 1.200.000 динара за независно новинарство

Савет за информисање Градског одбора Српке напредне странке у Врању огласио се саопштењем за јавност које преносимо у целости:

„Саша Стојковић, из Врања, који се представља као независни новинар, има неки портал тамо, у једној транши милион и двеста хиљада динара”

Драган Ј. Вучићевић, недеља, 10. октобар, Хит Твит, Тв Пинк.

Захваљујући постојању заиста слободних медија и слободе говора на чији се недостатак, позивају углавном плаћенички медији у Србији, изјавом господина Вучићевића, срушен је мит о независном новинарству Саше Стојковића и Инфо – Врањских.

Не можете се ни на један начин самопрозивати „светиоником слободне речи” када је портал који поседујете заправо још један у низу потплаћених са циљем вођења немилосрдне кампање против актуелне власти. И то би било најгоре у свему, да се, назовимо га правим именом, медиј тајкуна Драгана Ђиласа, не служи лажима, измишљотинама и изокретању руглу свега учињеног зарад побољшања положаја грађана Врања и југа Србије. Да не спомињемо лицемерје у тобожњој бризи за раднике Геокса.

Сложићеш се, да нема потребе за формалношћу, јер си Стојковићу одавно погазио сва правила бонтона и доброг укуса.

А како и не би кад имаш милион и двеста хиљада разлога за то! Остаје само питање, вреди ли онај патетични подкаст Инфо – Врањских са Драганом Ђиласом десет хиљада евра?

И за крај, нико није могао да пропусти твоје хваљење великим повратком у редове глумачког ансамбла Позоришта „Бора Станковић” у Врању, али узевши у обзир да те нико још није видео ни у једној представи, остаје питање да ли дознакама сумњивог порекла избегаваш обавезе неквалификованог глумца са занатском школом и у исто време испуњаваш обавезе из уговора тешког милион и двеста хиљада динара?

Али то остављамо инспекцији рада да утврди – каже се у саопштењу Савета за информисање ГрО СНС Врање.

Подели: