Симпо – ваш избор за најудобнији дом

Искористите летње дане за уређење вашег дома. Изаберите намештај који је прилагођен вашим потребама и стилу, како бисте животни простор претворили у оазу савршене удобности, функционалности и естетике, у којој ћете свакодневно уживати. Посетите Симпо салоне јер ћете у њима пронаћи све што вам је потребно, од удобних гарнитура у кожи и штофу, модерних дневних боравака, трпезарија, спаваћих и дечјих соба, до душека и разноврсног комадног намештаја који ћете са лакоћом уклопити у ваш ентеријер. Пронађите инспирацију у Симпо понуди и направите избор који ће ваш дом учинити посебним, модернијим и лепшим.

Готовински попусти у августу
До краја августа искористите готовинске попусте на комплетан асортиман:
– гарнитуре, клик-клак лежајеви, каучеви, кревети, столице, фотеље, табуреи, душеци са лагера и допунски асортиман су на попусту од -20%,
– плочасти намештај са лагера је на попусту од -15%.

Одложено плаћање
Одложено плаћање у СИМПУ путем чекова и синдикалних кредита купцима доноси повољност отплате до 12 месеци без камате. О свим условима куповине и осталим бенефитима можете се информисати на следећем линку:

https://simpo.rs/uslovi-kupovine/

Специјална продајна акција
За све купце припремљено је још једно изненађење – специјална продајна акција производа са лагера која траје до краја месеца или до истека залиха. Бројне гарнитуре, лежајеви, спаваће собе, столице, дневни боравци, клуб столови и душеци су на попусту од -25% до -50%, за све видове плаћања – готовину, вирман, платне картице, чекове грађана, синдикалну продају и потрошачке кредите. За ове производе не важе редовни попусти, већ само додатни попусти по основу лоyалтy картица и картица погодности. Не пропустите ову прилику и купите жељене комаде намештаја по најповољнијим ценама. Акцијску понуду можете погледати ОВДЕ.

Све информације о производима, ценама и попустима можете пронаћи на сајту: www.simpo.rs

Превоз
Сва роба купљена у Симпу чија је вредност преко 25.000 динара превози се бесплатно до 30 км од салона.
Бесплатна монтажа
У Симпу је монтажа бесплатна за сву робу без обрира на њену вредност.

Kонтакт
Симпо салони у Врању налазе се на следећим адресама:
Тржни центар, Париске комуне 1. Kонтакт телефон: 017/432-567.
Kлуз, Стефана Првовенчаног 58. Kонтакт телефон: 017/416-556.

Симпо салон у Бујановцу налази се на следећој адреси:
Трг Kарађорђа Петровића бб. Kонтакт телефон: 017/851-048.

Радно време
Радно време салона је од 9 до 20 часова сваког радног дана, суботом од 9 до 18 часова.

.

Подели: