Врањске боје – Слађана Недељковић: Магија четкице прати ме цео живот

Телевизија Врањска плус је кренула са реализацијом новог пројекта под покровитељством Министарства културе и информисања под називом „Врањске Боје“ преко Конкурса за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја који промовишу и афирмишу теме из области културе у 2022. години. Шира друштвена јавност ће кроз овај серијал имати прилику да упозна значајне савремене уметнике који живе и раде у Врању и њихов стваралачки опус. Главни циљ је да кроз њихове културне портрете буде промовисана локална ликовна сцена која би имала позитиван утицај на саме уметнике, а самим тим и на даљи културни развој града који има душу.

Прва емисија из серијала „Врањске боје“ у којој ће своје стваралаштво предствити сликарка Слађана Недељковић из Врања је на програму ТВ Врањска плус у петак 2. септембра у 20 часова. Реприза у суботу 3. септембра у 18 сати.

-Волим боје још од детињства, а све је кренуло са цртежима на папиру и то је био мој неки почетак рекла је за Врањску плус Слађана Недељковић сликарка из Врања која је од детињства је показивала интересовање и љубав према креативној експресији – рекла је сликарка Слађана Недељковић Потребно је време како бих насликала портрет а поједини људи то схватају олако, а у ствари то није тако истакла је ова сликарка.

Овај пројекат је суфинансиран из Буџета Републике Србије – Министарства културе и информисања. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Подели: