У Симпу 20% попуста до 15. марта

Уколико размишљате о реновирању или куповини новог животног простора и планирате да га уредите тако да представља огледало функционалоности, удобности и стила, предлажемо вам да посетите „Симпо“ салоне. У њима ћете пронаћи намештај за комплетно опремање дома у складу са вашим животним навикама, интересовањима и потребама.

Kолекције намештаја инспирисане су различитим дизајнерским трендовима и нуде решења за различите концепте опремања.

До 15. марта искористите сјајну прилику за куповину намештаја и душека јер вас очекује 20% попуста за готовинско плаћање.


НАМЕШТАЈ ЗА KОМПЛЕТНО ОПРЕМАЊЕ ДОМА

„Симпо“ ће вам помоћи да ваше идеје претворите у стварност.

Kод уређења дневне собе можете се одлучити за модерну угаону гарнитуру или састав који обједињује тросед, двосед и фотељу и комбиновати елементе по вашој жељи. Ако је простор који опремате мањих димензија и љубитељ сте сведеног дизајна можете одабрати кауч или клик-клак лежај са функцијом седења и спавања. Било који тапацирани намештај савршено ће допунити фотеље и табуреи, а све можете ускладити са клуб столовима, ТВ комодама, витринама, полицама и огледалима и ваш дневни простор уредити перфектно.

Фото: Симпо

Ако опремате трпезарију овде ћете пронаћи различите моделе трпезаријских столова и столица, комода и витрина. Ваша трпезарија заблистаће у пуном сјају, тако да ћете са породицом и пријатељима уживати за време заједничких оброка.

За уређење вашег интимног кутка можете се одлучити између комплета спаваћих соба који обједињују кревете, ормаре, комоде, ноћне сточиће и огледала или појединачно куповати било који од ових елемената и усклађивати га са намештајем из других програма.
Посебну пажњу у „Симпу“ посвећују дечијим собама, јер је то место где малишани проводе најлепше тренутке свог детињства. Можете одабрати кревете, ормаре, полице и радне столове и комбиновати их како год желите.

Фото: Симпо

Полазећи од чињенице да предсобље није ништа мање значајно без обзира што је то просторија у којој најмање боравите, у „Симпу“ ћете пронаћи ципеларнике, чивилуке, ормаре или комплете предсобља које можете савршено ускладити са вашим простором како би одисао елеганцијом и редом.

Асортиман „Симпо“ намештаја је разноврстан и прилагођен различитим сензибилитетима,а коначан избор је на вама. Понуду можете погледати ОВДЕ.

ПРЕВОЗ И МОНТАЖА

Сва роба купљена у „Симпу“ чија је вредност преко 25.000 динара превози се бесплатно до 30 км од салона. Монтажа је бесплатна за сву робу без обрира на њену вредност.

САЛОНИ У ВРАЊУ И БУЈАНОВЦУ

Врање:
Тржни центар, Париске комуне 1. Kонтакт телефон: 017/432-567.
KЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Kонтакт телефон: 017/416-556.

Бујановац:
Трг Kарађорђа Петровића бб. Kонтакт телефон: 017/851-048.
Радно време „Симпо“ салона је од 9 до 20 сати сваког радног дана, суботом од 9 до 18 сати.

Подели: